Bekijk ook ons YouTube kanaal!

Stichting Odanadi NL Facebook Odanadi UK Twitter Odanadi NL YouTube Odanadi NL  
Odanadi bij Een Vandaag!


In onze nieuwsbrief van oktober schreven wij u over het boek ‘Madam is not good’ dat geschreven is door Soesma Radja. Ze beschrijft hoe ze met behulp van Odanadi een meisje wist te bevrijden van moderne slavernij. Inmiddels is dit verhaal ook opgepakt door de media en heeft het programma 1-Vandaag er aandacht aan besteed.

Wilt u het item terugkijken? Klik dan hier:

Het boek is o.a. te bestellen via www.bol.com en www.madameisnotgood.nl.
hr1
YOGA STOPS TRAFFICK 2018

YOGA STOPS TRAFFICK 2018

Voor het 9e achtereenvolgende jaar is het op zondag 11 maart 2018 weer tijd voor het wereldwijde yoga-evenement “Yoga Stops Traffick” (YST). Ofwel, yoga tegen mensenhandel. Ieder jaar doen er meer yogascholen mee en dat betekent letterlijk ook meer hulp voor de vrouwen en kinderen in India die Odanadi redt uit de meest vreselijke omstandigheden. Met uw deelname draagt u bij aan een liefdevol thuis en een toekomst voor hen.

Bekijk hier een filmpje voor een impressie van YST 2016: klik hier.

We hopen van harte dat we uw naam of de naam van uw yogaschool in 2018 (weer) aan de deelnemerslijst mogen toevoegen. In Nederland worden alle activiteiten rondom YST gecoördineerd door het team van Odanadi Nederland. Opgeven kan heel eenvoudig, door te antwoorden op deze mail vóór 1 februari.

Verder verkopen we dit jaar wederom de t-shirts die de kinderen en vrouwen in India ook dragen tijdens hun zonnegroetreeks op 11 maart. Ook verkopen we kaarten die ons vertellen wat yoga voor de kinderen bij Odanadi betekent. Een prachtig voorbeeld is te zien op de foto hiernaast.

Heeft u nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op!
 
hr1
Uw mening over Odanadi

Binnenkort sturen we al onze donateurs en andere sympathisanten een korte vragenlijst omdat we graag willen weten of de informatie die u van ons krijgt voldoet, wat er eventueel anders of beter kan. We kunnen nu alvast verklappen dat de eerste 3 die de ingevulde vragenlijst terugsturen, het boek ‘Madam is not good’ van ons kado krijgen.
 
Gratis lespakket

Graag brengen wij nogmaals ons gratis lespakket voor (basis)scholen 'Het leven van Manjula' onder uw aandacht. Het gaat over kinderen (soms met een beperking) die gered worden uit de mensenhandel in India en opgroeien bij het opvanghuis van onze Stichting Odanadi in Zuid India.

Met deze lesbrief kunnen docenten een klein project opzetten met de leerlingen uit groep 7-8 om hen op die manier bewust te maken van het minder fortuinlijke leven van sommige kinderen elders op de wereld.

Misschien wilt u ons helpen dit lespakket breder onder de aandacht te brengen? Noem het gerust op de school van uw kinderen of kleinkinderen. We sturen het dan graag toe.
hr1
Fijne feestdagen!
Fijne feestdagen!

Terugblikkend op het jaar 2017 kunnen we u met trots vertellen dat er in totaal 21100 euro is overgemaakt voor voeding, scholing, rehabilitatiekosten, promotie van meisjesrechten en een 2 daags kampeeruitje voor de kinderen. Ook dit jaar willen we u weer bedanken voor uw steun. Dankzij u kunnen we kansarme kinderen en vrouwen in India een thuis en een toekomst blijven bieden. Dat is toch een prachtige kerstgedachte?

Fijne feestdagen toegewenst namens iedereen bij Odanadi.
 
Stichting Odanadi NL Facebook Odanadi UK Twitter Odanadi NL Youtube Odanadi NL  
  Stichting Odanadi NL
Rekeningnummer: 127948988 t.n.v. Stichting Odanadi NL
www.odanadi-nl.org | info@odanadi-nl.org
Uitschrijven nieuwsbrief