Bekijk ook ons YouTube kanaal!

Stichting Odanadi NL Facebook Odanadi UK Twitter Odanadi NL YouTube Odanadi NL  
Een unieke kans! Kom 10 oktober naar Driving with Selvi in Brielle
Een unieke kans! Kom 10 oktober naar Driving with Selvi in Brielle

Weet u het nog?
In onze nieuwsbrief van december afgelopen jaar vertelden we u over de film ‘Driving with Selvi’ die vertoond werd op het IDFA in Amsterdam. We hebben goed nieuws. Als u destijds niet in de gelegenheid was om naar Amsterdam te gaan, dan krijgt u nu een nieuwe kans om zowel de film te bekijken én om Selvi zelf te ontmoeten. We hebben namelijk kunnen regelen dat de film op maandag 10 oktober vertoond wordt in het BREStheater in Brielle. En dat niet alleen. Het toeval wil namelijk dat Selvi samen met de filmmaker –Elisa Paloschi - dan in Europa is en ze zijn beiden van harte bereid om naar de vertoning te komen en u naderhand te woord te staan.
Extra bijzonder is dat deze film vertoond wordt aan de vooravond van de ‘internationale dag van het meisje’.
Onderaan dit bericht leest u hoe u tickets kunt bestellen.

De film
Heeft u ons bericht destijds gemist? Geen nood; bekijk hier de TRAILER. Hieronder leest u nogmaals waar de film over gaat. De film gaat over het leven van Selvi. Zij ontsnapt uit een gewelddadig kindhuwelijk en komt terecht bij Odanadi. Daar krijgt zij de kans zichzelf te ontwikkelen en schopt het uiteindelijk tot de eerste vrouwelijke taxi chauffeuse in Zuid India. Een beroepskeuze die niet zo vanzelfsprekend is voor vrouwen in India. Driving with Selvi is een intiem portret van de uitdagingen in het leven van veel meisjes en vrouwen in het moderne India. Selvi's weigering om zich neer te leggen bij de heersende rolverhoudingen en haar inzet voor een beter leven bieden inspiratie en hoop. Haar verhaal laat zien dat alles mogelijk is.

De opbrengst van deze filmavond gaat naar Odanadi, zodat we nog meer meisjes en jongens een thuis en een toekomst kunnen bieden.

Helpt u ons de film promoten?
U kunt zich vast voorstellen dat we enthousiast zijn dat we zowel de film als Selvi en de filmmaker naar Nederland hebben weten te krijgen. En ook dat we de film het liefst aan zoveel mogelijk mensen willen laten zien. Vooral natuurlijk omdat het zo’n mooi beeld geeft van het werk van Odanadi dat u ondersteunt. Daarom zijn we voor de komende weken op zoek naar mensen die het leuk vinden om ons te helpen de film te promoten. Dat kan op allerlei manieren. Wilt u meer weten of heeft u zelfs bij het lezen van dit bericht al ideeën over wat u zou kunnen doen? Neem dan contact met ons op via email: info@odanadi-nl.org. We waarderen uw hulp bijzonder!

Belangrijk om te weten:
• Datum: 10 oktober 2016.

• Plaats: BREStheater , Gooteplein 1 in Brielle. Als u gebruik maakt van navigatie of routeplanner kies dan adres Reede 2 (= Sportcomplex Dukdalf; ingang is naast BREStheater). Gooteplein 1 wordt namelijk niet herkend. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen bij en in de buurt van BRES. Houdt u wel rekening met extra tijd om te parkeren en naar BRES te lopen.

• Tijd: 20.00 uur. U bent al vanaf 19.30 uur van harte welkom.

• Kaarten: 10 euro, online HIER te verkrijgen. Of aan de balie van de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en aan de theaterkassa van het BREStheater.

Kaarten vaste donateurs: 8,50 euro, verkrijgbaar via de theaterkassa, na aanmelding via info@odanadi-nl.org.

• Ondertiteling: De film is Engels ondertiteld.

De vertoning van deze film is mede mogelijk gemaakt door de Dukdalf, Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en het BREStheater.

Graag tot ziens op 10 oktober in het BREStheater!
 
Stichting Odanadi NL Facebook Odanadi UK Twitter Odanadi NL Youtube Odanadi NL  
  Stichting Odanadi NL
Rekeningnummer: 127948988 t.n.v. Stichting Odanadi NL
www.odanadi-nl.org | info@odanadi-nl.org
Uitschrijven nieuwsbrief