Bekijk ook ons YouTube kanaal!

Stichting Odanadi NL Facebook Odanadi UK Twitter Odanadi NL YouTube Odanadi NL  
One day, one voice. Yoga stops traffick 2013.
Doet u al mee?
Yoga stops traffick 2013 Yoga stops traffick is een evenement dat wereldwijd yoga beoefenaars verenigt om tezamen mensenhandel in India een halt toe te roepen. Dit gebeurt via een wereldwijde zonnegroet op 9 maart 2013.

In India zijn zeker meer dan 3 miljoen vrouwen en kinderen slachtoffer van mensenhandel. Zij worden bijvoorbeeld misbruikt als slaaf in de huishouding, als prostituee, als bedelaar of als orgaandonor. De organisatie Odanadi redt slachtoffers, biedt opvang en voert bovendien een indrukwekkende campagne ter bestrijding van mensenhandel. Odanadi betekent een maatje in het Nederlands.

Hoe kunt u deelnemen aan Yoga stops traffick 2013?
Als yoga docent kunt u meedoen door voor 9 maart 2013 een groep deelnemers te werven voor uw Yoga stops traffick evenement. Tezamen kunt u een zonnegroet organiseren op uw les locatie, waaraan u uw eigen invulling kunt geven. U kunt een minimum bedrag voor een donatie vragen aan iedere deelnemer. Bent u geen docent, maar wel geïnteresseerd om mee te doen? Mail dan naar info@odanadi-nl.org voor een
Yoga stops traffick evenement bij u in de buurt.

Met uw deelname aan Yoga stops traffick vraagt u aandacht voor de enorme omvang van uitbuiting van vrouwen en kinderen in India. Tevens ondersteunt u het cruciale werk van Odanadi. De opbrengsten uit entreegeld en donaties voortkomend uit Yoga stops traffick 2013 worden besteed aan reddingsacties, opvang en scholing van slachtoffers en de campagne om mensenhandel te bestrijden.

Vanuit India wordt het startsein gegeven tijdens het hoofd evenement. Dit evenement wordt geleid door slachtoffers van mensenhandel.

Doet u mee?
Mail dan naar info@odanadi-nl.org.
Of bel Stichting Odanadi NL: 06-10280303.

Meer weten? Bekijk de website van Yoga stops traffick 2012 op www.yogastopstraffick.org en vergeet niet het filmpje te bekijken die u kunt openen op de site!

Meer informatie over Odanadi en Stichting Odanadi NL?
Bekijk dan nu onze website op www.odanadi-nl.org.
 
 
Stichting Odanadi NL Facebook Odanadi UK Twitter Odanadi NL Youtube Odanadi NL  
  Stichting Odanadi NL
Rekeningnummer: 127948988 t.n.v. Stichting Odanadi NL
www.odanadi-nl.org | info@odanadi-nl.org